logo
Invented in Hungary
Menetrendek
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
Légy részese Te is a sikernek és tartozz elégedett franchise partnereink közé!
Nemzetközi tapasztalatok is igazolják, hogy egy franchise rendszerbe való belépés biztonságosabb, mint önállóan vállalkozni.

Magyarországon is egyre nő azon vállalkozók száma, akik felismerik a franchise-ban rejlő üzleti lehetőségeket. Biztonságos beruházásra törekednek, és élvezni kívánják a rendszerhez tartozás előnyeit, rendszergazda hátterét, piacon elért pozícióját.

Fent említett vállalkozások számára hoztuk létre a MobilGO forgalmazási franchise koncepcióját, melynek lényege, hogy franchise partnerünk alacsony kockázat vállalás mellett, hozzáférjen a jól jövedelmező digitális reklámpiachoz*.

Partnereink sikere a MI sikerünk!

*2019-ben a digitális reklámpiac nagysága hazánkban elérte, és meg is haladta a 101 milliárd forintot. Forrás: Magyar Reklámszövetség Barométer kutatás 2020.május 7.
Ha már nem kérdés, hogy reklámpiac és franchise, akkor miért a MobilGO?
Azonnali hozzáférés a digitális reklámpiachoz, melynek mértéke hazánkban 2019-ben meghaladta a 101 Mrd forintot. A digitális reklámpiac eléréséhez nem kell lefejlesztened, majd piacra bevezetned és üzemeltetned egy jövedelmező online hirdetési rendszert.

Ehelyett Te egy kész, kipróbált üzleti modellt kapsz. Egy előre közösen meghatározott csatlakozási díj kiegyenlítése után, majd havi fix összeget fizetve, értékesítési tevékenységedre, a potenciális partnerek felkutatására koncentrálhatsz.

Ha a Franchise átadás tárgyát képező, már piacra bevezetett milliós felhasználói táborral rendelkező online hirdetési felületet kívánnál létrehozni, - ahelyett, hogy Franchise átadó (MobilGO) rendszeréhez csatlakozva értékesítési (forgalmazási) jogokat gyakorolhass - akkor olyan csapatot kellene összeállítanod és fizetned, amelynek tagjai birtokában vannak annak a szükséges tudásnak, hogy a Franchise tárgyát képező szolgáltatásokat előállítsák, majd azt bevezessék és a piacon tartsák.

Ezután több tízmillió forint reklámköltség merülne fel, a termék piacra lépésekor.
MobilGO rendszerről
Az egyre ismertebb MobilGO brand nemcsak a felhasználók körében népszerű, hanem egyre többen látják meg a digitális reklámpiacban rejlő üzleti lehetőségeket. A MobilGO nem csupán egy szuperapplikáció, hanem egy marketing csodafegyver is, mert a MobilGO-ra felkerült vállalkozások elérhetőek lesznek saját honlappal a weben. A vállalkozás honlapja a Google találati listáján is előkelő helyen fog szerepelni, és a MobilGO szuperapplikációban is megtalálható lesz 24 nyelven, így a külföldi turisták is megtalálhatják a Magyarországi vállalkozásokat.
pl.: www.mobilgo.eu/szinteretkezde

Felhasználóink az szuperapplikáció felületét letöltés nélkül is elérhetik, elég hozzá csak az okostelefonok böngészőjébe beírni mobilgo.eu, és automatikusan a MobilGO szuperapplikáció felülete jön be, mintha letöltötték volna azt. Természetesen abban az esetben, ha a felhasználó a Google keresőjét használja, akkor is megtalál minden olyan vállalkozást, ami a MobilGO rendszerébe felvételre került.


Médiaajánlat

Médiaajánlatunkat megtekintve láthatod, hogy hirdetési áraink nettó 29 ezer forinttól, egészen nettó 989 millió forintig terjednek, így egyéni vállalkozóktól kezdve, multinacionális vállalatcsoportokon át, egészen a kormányzati hirdetésekig bezárólag minden felmerülő hirdetési igényt ki tudsz szolgálni.
Franchise átvevőnek nyújtott előnyök pontokban
azonnali hozzáférés a digitális reklámpiachoz, melynek mértéke hazánkban 2019-ben meghaladta a 101 Mrd forintot. folyamatos megújulásra és innovációra törekvő, trendteremtő, dinamikus fiatal csapat
nálunk sosincs megállás, a szakértelem és fejlődés állandó a MobilGO egy biztos alap, egy inkubátor, amely jó branddel, jó piacon, jó termékkel, kiváló tudással rendelkezik
online reklámfelületek biztosítása, kezelése és karbantartása előre kalkulálható befektetés rejtett költségek nélkül
egyedi, személyre szabott belépési és fix havidíj konstrukció kialakításának lehetősége kidolgozott, kipróbált üzleti modell
bevezetett, levédett márkanév központi marketing
a partnerség meglévő vállalkozás mellett is végezhető jelentős növekedési potenciállal rendelkező üzleti modell
a MobilGO márkaismertsége versenyelőnyhöz juttat a konkurenciával szemben önálló vállalkozást építhetsz és a saját magad ura leszel
Fizetendő díjak és megtérülés
Az egyedi, személyre szabott belépési és havidíj konstrukciók kialakításának lehetősége miatt, maximum egy év megtérülési időt tudunk garantálni minden franchise partnerünknek.

Azért tudjuk garantálni ezt a hihetetlennek tűnő megtérülési időt, mert előzetesen felmérjük partnerünk kapcsolati hálóját, közösen átbeszéljük a meglévő vállalkozásában rejlő lehetőségeket, eddigi reklám piaci tapasztalatait. Abban az esetben, ha külön a forgalmazási franchise miatt kerül alapításra egy új cég, akkor a cég induló tőkéjét, tervezett munkavállalóinak számát is figyelembe vesszük amellett, hogy a munkavállalók főállásban, vagy mellékállásban végzik majd az értékesítést. Továbbá meghatározásra kerül az is, hogy mekkora földrajzi területen történik az értékesítés, és előzetes üzleti tervet kérünk a tervezett havi, illetve éves értékesítési összegről.

Ezeknek az információknak a tudatában határozzuk meg közösen a havi díjakat, illetve az egyszeri belépés díját és a szerződés időtartamát.
HOL KERESÜNK FRANCHISE PARTNEREKET?
Tekintsd meg, mely országokban keresünk franchise partnereket. Amennyiben esetleg más országban szeretnél franchise partnerünk lenni, kérjük, írd meg nekünk a kapcsolat felvétel során!
Jelentkezés folyamata:
Jelentkezés e-mailben.
Az általunk küldött jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése.
Telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvétel.
Személyes találkozó, ahol átbeszéljük a franchise partnerség díjait.
Szerződés minta elküldése részünkről.
Szerződéskötés.

Amennyiben jövőt látsz a digitális reklám piacban, érzed a MobilGO filozófiáját, és befektetési lehetőséget keresel, jelentkezz e-mailben a franchise@mobilgo.eu címen.
Segíthetünk?
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL