logo
Invented in Hungary
Menetrendek
C
É
G
R
E
G
I
S
Z
T
R
Á
C
I
Ó
AppStore
Google Play
Huawei AppGallery
Egyéb
Éjszakai mód A sötét mód kíméli a szemeket, gyenge fényviszonyok mellett a sötét háttér jobban kíméli a szemet.
Normál mód
Mobil nézet
A jövő nálunk már elkezdődött!
Okostelefonod segítségével digitálisan kereshetsz
910 ezer vállalkozást és szolgáltatást egész Európában, mert
A célállomásainkat már nem útikönyvekből, hanem az okostelefonjainkra letöltött alkalmazásokból olvassuk ki.
Magyarország egyik kedvenc turisztikai szuperapplikációja! A környék valamennyi vállalkozása egy helyen digitális formában!
Közhasznú tartalmak! (Dohányboltok, ATM, Benzinkutak, Posta, MLSZ pályák, Véradások, stb.) Jó helyekre visz, turisztikai tartalmak!
Menetrendek (Hajózás, Kisvasút és Libegők) Azonos felépítésű oldalak, hogy könnyebben eligazodhass!
Friss, naprakész információkat tartalmaz és elvezet a kiválasztott célállomáshoz! Intelligens Út Asszisztens (Megmutatja, hogy odaérsz-e időben a célállomáshoz)
Mindig kéznél van és folyamatosan a kor igényeinek fejlesztjük! A jövőt nem csak meg tudjuk tervezni, hanem meg is tudjuk valósítani!
100% magyar tulajdon és munkahely! 100%-ban Magyarországon fejlesztett termék!
A MobilGO szuperapplikáció számokban
28
Országban
24
Nyelven
910 000+
Vállalkozás
1 848 476+
Felhasználó
24 406 664+
Oldalmegtekintés
(A MobilGO felhasználói számait a Google Analytics auditálja.)
Főoldal
Itt a menüt láthatod, ahonnan tovább navigálva, egy érintéssel eljuthatsz a többi menüpontba.
Körülöttem menüpont
Megnézheted a körülötted lévő cégeket és szolgáltatásokat.
Akár kategóriák szerint rendszerezve is.
Cégkereső menüpont
Itt kereshetsz vállalkozásokat és szolgáltatásokat Európában.
Csak beírod mit keresel és hol, vagy akár kategóriák szerint is kereshetsz cégeket egész Európában.
Közhasznú menüpontok
Ahol rengeteg egyéb hasznos dologgal találkozhatsz.
(pl.: MLSZ Futball pályák, Ivókutak, Nyilvános WC-k, Posták, Véradások, Defibrillátorok, Nemzeti dohányboltok, stb.)
Termék és Akció kereső menüpont
Itt a vállalkozások termékei között lehet keresni, illetve a vállalkozások akciós termékei is itt találhatóak meg.
Menetrendek menüpont
Balatoni Hajózási menetrendek, Vác- Tahitótfalui kompmenetrend, Magyarországi kisvasút menetrendek, Libegők. Az szuperapplikáció vissza is számol a következő indulásig, és azt is mutatja, hogy odaérsz-e még indulásig. Ha a következő indulásig már nem érsz oda, akkor jelzi melyek azok a járatok, amiket elérsz még aznap.
Cégadatlap
Itt egy cégadatlapot láthatsz, az összes vállalkozás hasonlóan van kitöltve, hogy mindig eligazodj és a fontos információkat azonnal megismerhesd. Az alsó menüsáv jelzi azt is, hogy hány percre van tőled az adott vállalkozás, és különböző színekkel azt is jelöljük, odaérsz-e még nyitvatartási időben! Zöld igen, piros ma már nem.
Küldetésünk
A digitalizációt a legtávolabbi országrészekbe is eljuttatni, mert csak így lehet sikeres Magyarország.
A MobilGO létrehozásakor kiemelt célunk volt, hogy Magyarországon egyetlen egy vállalkozás se maradjon offline. Mivel a jövő abba az irányba halad, hogy egyre több vállalkozás lesz online is elérhető, ezért offline társaik versenyhátrányba fognak kerülni a digitálisan is elérhető vállalkozásokkal szemben.

XXI. századi digitális világunkban nemzetgazdasági érdek lett az, hogy egy ország valamennyi vállalkozása elérhető legyen, a kornak megfelelően digitális formában.

Az emberek elérhessék okostelefonjuk segítségével a környék valamennyi vállalkozását és azok szolgáltatásait, azokról információkat kaphassanak, és interakcióba léphessenek velük. Az az ország, amely elsőként digitalizálja az országában működő vállalkozásokat, az szinte behozhatatlan versenyelőnyre tesz szert.

Hazafias küldetésünknek gondoljuk azt, hogy legyen ez az ország Magyarország.

Magyarország legyen az első ország az egész világon, ahol valamennyi működő vállalkozást digitalizálnak annak érdekében, hogy egy kézben elférhessen Magyarország valamennyi vállalkozása.

Feladatunk a jövő, fejlesztjük Magyarországot!
A tervezés és fejlesztés során figyelembe vettük azt az átfogó kormányzati programot, ami Digitális Magyarország néven lett meghirdetve, és célja a teljes hazai digitális környezet fejlesztése, amit a Kormány a DJP és DJP 2.0 nevű Digitális Jólét Programon keresztül határozott meg.

A Kormány program fókuszai, perspektívái és az információ technológiai szabványok betartása mellett is, nagy hangsúlyt fektettünk a kényelmes, könnyen kezelhető és reszponzív felhasználói élmény kialakítására, valamint, hogy a MobilGO hozzáférhető legyen a fogyatékkal élők számára is.
Innovációs célunk
Az informatika mindig is sikerre volt ítélve, ezért nem volt nehéz döntés 2012-ben létrehozni a MobilGO szuperapplikációt.

Az IT és a digitalizáció azóta is a leginnovatívabb, a legnagyobb fejlődés előtt álló szektor, ami mára már meghatározza a mindennapjainkat, a privát szférától az üzleti életig bezárólag, és ez a jövőben csak hatványozódik.

A MobilGO szuperapplikáció fejlesztése során is hittük azt, hogy az szuperapplikáció segítségével, aktívan hozzájárulhatunk majd a hazai digitális környezet fejlesztéséhez, és a MobilGO segítségével létrejöhet a Digitális Magyarország. A MobilGO szuperapplikáció komplex, magas színvonalú szolgáltatást nyújt, a vállalkozásoknak és a lakosságnak egyaránt, mely többek között az szuperapplikáció folyamatos fejlesztésének köszönhető.

Nyitottak vagyunk az újdonságokra, és aktívan részt veszünk a technológiai kutatásokban.

Ma az informatika a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparága. Egyetlen vállalkozás sem növekedhet a technológiai újdonságok bevezetése és informatikai háttérének fejlesztése nélkül.

Célunk, hogy hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, magyar tulajdonosi körrel és szakember gárdával rendelkező vállalata legyünk, akik Hasznos Magyar Digitális Tartalmakkal és saját fejlesztésű termékek gyártásával szolgálják ki a piaci igényeket.

A MobilGO szuperapplikáció 2012-es létrehozása, és máig való működtetése során szerzett tapasztalatok és ismeretek hozzájárulnak innovációink sikeréhez, ügyfeleink számára pedig a legfrissebb technológiai megoldások válnak így elérhetővé. Büszkék vagyunk eredményeinkre, és reményeink szerint a következőkben bemutatott Okos Város projektjeink tovább gyarapítják majd Magyarország jó hírnevét.
Szervezeti értékek
Együttműködés Magyarország digitális versenyképességének erősítése érdekében
Készek vagyunk arra, hogy tevékenyen részt vegyünk Magyarország digitális versenyképességét befolyásoló jogszabályok tervezetének véleményezésében.

Digitális Összefogás
A Digitális Összefogáshoz nagymértékben hozzájárulunk segítő szándékunkkal és szaktudásunkkal is, amellyel támogatjuk a Digitális Összefogás programot. A Digitális Összefogás programot az Innovációs és Technológiai Minisztériuma kezdeményezésére, a Digitális Jólét Program koordinálása mellett a Magyarországi 5G Koalíció (5GK), a Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció), a Hírközlési Érdekegyeztetési Tanács (HÉT), az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért, az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér), valamint a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) részvételével valósul meg.
#digitálisösszefogás #tartsunkössze #segítővállalatok #digitálissegítség #segítünkegymásnakPromóciós együttműködés
Magyarország egyik legfontosabb digitális befektetőjeként kifejezzük azon szándékunkat, hogy Magyarországot, mint a csodák forrását, a hazánkba látogató turisták számára bemutassuk és népszerűsítsük.

Részvétel a helyi közösségek életében
Támogató tevékenységünk által aktívan részt veszünk a magyarországi helyi és országos közéletben, és támogatjuk annak különböző területeit. Ez az aktivitás kiterjed a vállalkozások digitalizációjára, (Vállalkozz Digitálisan Csomagok), a sportéletre (Torna és Kondipark kereső), egészségügyre (Véradások helyszínei, Defibrillátor kereső)

Magas szintű szakmai tudás
Elkötelezettjei vagyunk a magas szintű szakmai munkának. Annak érdekében, hogy folyamatosan minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek, folyamatosan a kor igényeinek fejlesztjük az szuperapplikációt.

Felhasználóbarátság
A cég és szolgáltatás keresés sosem volt még ilyen egyszerű! Az szuperapplikáció figyelmének középpontjában a felhasználóink állnak. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy a kialakult jó kapcsolatokat hosszútávon is megőrizhessük. Felhasználóink elégedettsége érdekében szolgáltatásaink minőségét folyamatosan ellenőrizzük és teljes egészében igényeikre szabjuk.

Felelősségvállalás, társadalmi szerepvállalás
Hitvallásunk, hogy a magas szintű innovációs teljesítménynyújtás mellett lehetőségeink szerint kötelesek vagyunk az állami és közösségi feladatok ellátásához is aktívan hozzájárulni. Mind egyéni, mind céges szinten fontosnak tartjuk az egymásért, a magyar vállalkozásokért, valamint a társadalomért való felelősségvállalást.

Lojalitás
A meglévő és leendő munkatársaink is bízhatnak a cég támogatásában, legyen szó munkahelyi, vagy az élet egyéb területén előforduló nehéz élethelyzetről. Ennek és a partneri viszonynak köszönhetően kollégáinkat hosszútávon is a MobilGO csapatában képzeljük el. Büszkék vagyunk arra, hogy több kollégánk a kezdetek óta segíti a MobilGO működését. Elmondhatjuk, hogy a MobilGO szuperapplikációnál a fluktuáció tartósan alacsony szinten van.

Csapatszellem
Ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen nem elég az egyéni jó teljesítmény. Elmondhatjuk, hogy sikereink mögött csapattársaink kitartó és egymást támogató, szükség esetén erőfeszítéssel járó munkája áll. Csapattársaink egyéni kezdeményezésre is, rendszeres közös programokon vesznek részt.
A Mobil Kisokos emlékét megőrizzük, (2012-2017) azonban Magyarország sikerét és jövőjét 2018-tól a MobilGO-val tervezzük, melyet minden hazánkba látogató turista az anyanyelvén használhat. A MobilGO-val Magyarország elfoglalhatja méltó helyét a világ turizmusában. Mert a turisztikai szektorban is egyre nagyobb az igény az olyan korszerű és innovatív digitális megoldások iránt, melyek növelik a magyar vállalkozások versenyképességét, és megfelelően kiszolgálják a hazánkba látogató turisták igényeit.
Segíthetünk?
A MobilGO szuperapplikáció weboldala sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.
Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
ELFOGADOM
NEM FOGADOM EL